Training EQ2020

Kijk anders naar jezelf, je omgeving en je toekomst

Wat gaan we doen tijdens de training EQ 2020?

In een dag maak ik je vertrouwd met jouw EQ2020. Het gelijknamige boek dat je ontvangt op de training is je naslagwerk. Via het fundament van de emotionele intelligentie zette we stappen op het domein EQ2020. We verkennen de belangrijkste EQ2020 sectoren, mindset, energieniveau, mentaliteit en dicipline maar ook synchroniciteit en intuïtie.

Voor wie is de training bij uitstek geschikt? Je hebt een baan en je wilt in 2020 graag een volgende stap zetten. Of je hebt het gevoel maximaal op 70% van je kunnen te werken. Maar wat ook kan is dat je bezig bent een nieuwe koers uit te zetten en je daar graag wat "guidance" bij kunt gebruiken. Waarschijnlijk herken je van alle argumenten wel iets.

Ik (Remko) ben uit het geboorte jaar 1969 en dus dit jaar 50 geworden. En ik wil in ieder gaval in de komende 20 jaar heerlijk werken, leven en af en toe genieten. Hoe krijg ik dat voor elkaar? Het antwoord ligt besloten in deze training. EQ2020, leuk je snel te zien!

Mail mij om de training bij te wonen op dinsdag 21 januari 2020! Rechts op de pagina kun je contact opnemen.

Klik hier om de flyer te bekijken


Aanmelden

Data:
  • Dinsdag 21 januari 2020
    9.00 uur - 16.30 uur
Locatie:
  • 's-Gravelandseweg 17 Hilversum. Ons pand ligt in het centrum, super per trein te bereiken en wie met de auto komt kan gratis parkeren achter ons pand.
Inbegrepen:
  • Boek EQ2020
  • Lunch
Investering in jezelf:
  • € 250,- excl. BTW

- een greep uit feedbackformulieren:
"top: combinatie van theorie en praktijk ging vloeiend in elkaar over, complex/beladen onderwerpen scherp en luchtig gebracht. top: op een goede, veilige, zinvolle manier nadenken over je toekomst en inspiratie voor acties. top: absoluut goed, helder, respectvol en eerlijk, dank voor de openhartigheid. top: veel humor, goede manier om theorie te integreren met persoonlijke verhalen!"