Trainen In Twente

Maandag, 26 mei 2014

170 woorden - leestijd ca. 0:56 min.

Vandaag voor het eerst weer eens een training gegeven in Enschede. De stad waar ik ben geboren en opgegroeid. Waar cursisten vragen of het raam los mag, in plaats van open. En in de stad waar het onvervalste Twentse accent door bijna iedereen uitgesproken wordt. Het creëert bij mij een gevoel van rust en gevoelens over vroeger. Vanuit de trainingszaal kijk ik uit op de taxistandplaats bij het station. Een plek waar ik als student vele uren heb doorgebracht in de hoedanigheid van chauffeur. Ik liet dit mijn cursisten ontvallen en merkte "en passant" ook op bijVan der PoelIJs te hebben gewerkt in Hengelo.Na geïnformeerd te zijn dat er tegenwoordigeen filiaal 100 meter verderop zit maakte ik mijn reis langs mijn bijbanen van vroeger aan het eind van de middag met een bezoek aan de salon af. Zonder deze bijbanen had ik vandaag de bagage niet gehad om mijn training te kunnen geven. Je kan dus niet alles in het westen krijgen dacht ik glimlachend als echte Tukkernu wonend inde Randstad....


Lees ook

  • De Herfst Van Het Leven

    Op dit moment geef ik een groot aantal workshops met als thema Lef & Durf. Deze training start met de vraag; "wat is eigenlijk je droombaan'' en wordt vervolgt met de vraag; "en wat heb je inmiddels opgetuigd om deze baan… [04-06-2014]

  • Moeilijk Verstaanbaar Gedrag

    Onlangs ben ik gestart in een project ombegeleiders uit de geestelijke gezondheidszorg feedback te geven over hun Emotionele Intelligentie profielen. Deze begeleiders werken met cliënten die onvoorspelbaar gedrag vertonen. De… [20-05-2014]