Next Level

Maandag, 2 maart 2015

306 woorden - leestijd ca. 1:42 min.

Next Level op vrijdag 27 maart Ottenhome te Kortenhoef. In april, mei en juni komen nog diverse data beschikbaar.Next Level is een interactieve training waarin je concreet leert impact verhogend te handelen, je eigen koers beter te varen en zowel zakelijk als privé bewuster te leven. Next Level is een vervolg op het Next Step/Lef en Durf programma.

Maar wat betekent dat eigenlijk, functioneren op je Next Level? Je bent druk bezig met je werk en je leven daaromheen. Wat je meemaakt, in gang zet en aantreft is het resultaat van twee zaken. In eerste plaats natuurlijk van je eigen handelen. Wat doe je feitelijk en wat is hiervan het gevolg. Daarnaast wordt het resultaat bepaald door je bewustzijns-niveau. Wat trek je, vaak ongemerkt aan en wat stoot je af. En wellicht nog belangrijker, hoe beïnvloed ik dat proces.

In de afgelopen 15 jaar heb ik talloze cliënten intensief getraind die, bij kans, het onmogelijke waar wilden maken. Uit deze trajecten, die rustig onder het kopje "bloed, zweet en tranen" weggezet kunnen worden, heb ik mijn lesmateriaal gehaald. De gemene deler van deze casuïstiek vormt de kern van het Next Level programma. Mijn afdronk van de begeleidingstrajecten is dat bijna alles kan en tegelijkertijd niets vanzelf gaat.

Om jouw Next Level te bereiken stippel je tijdens de training je route uit die je verankerd in jouw persoonlijke "manual". Je creëert op de training een leidraad waarlangs je in 2015 een groot aantal stappen gaat zetten.

Nieuwsgierig geworden en toe aan een "boost" in je (werkzame)leven? Schijf je dan in middels een mailtje aan info@wabeke.nl De Kosten bedragen €475,= inclusief BTW, les materiaal, lunch en borrel aan het einde van de dag. Voor cursisten met een duurzaam-inzetbaarheid budget kunnen de kosten verrekend worden.

Next Level op vrijdag 27 maart Ottenhome te Kortenhoef. In april, mei en juni komen nog diverse data beschikbaar.


Lees ook

  • Hku

    Deze week workshops gegeven voor studenten van de Hogeschool voor de Kunsten te Utrecht. Het thema voor de workshops was "het zwarte gat na je studie". Onder het kopje "Next Step" heb ik het met de studenten gehad over dezelf… [15-03-2015]

  • Bijzondere Lokaties

    Dit jaar weer begonnen met diverse series trainingen, waarvan sommigen wel op hele bijzondere locaties. Na ooit anesthesisten getraind te hebben waarbij ik zelf ook operatie kleding aan moest trekken staat de training van dez… [15-01-2015]